Hernieuwbare Energie Blijft Wereldwijd Groeien

Dus, terwijl hernieuwbare energieleveranciers wereldwijd haar groei blijft versnellen, is er ook een verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat vooruitgang op de juiste manier wordt geboekt. Hernieuwbare energieprojecten bieden oplossingen voor langdurige uitdagingen in de regio door omgevingen te onderhouden en de toegang tot elektriciteit betrouwbaar, betaalbaar en gemakkelijker te herstellen na nationale rampen te maken. Zo kan energieleverancier Oxxio bijvoorbeeld ook nog een grote stap zetten.

Om de wereld van energie te voorzien, moeten marktleiders en beleidsmakers in 2030 doorgaan met het in stand houden van niet-fossiele merkstoffen.Dit zal de koolstofintensiteit van de economie sterk verminderen en de energiezekerheid verbeteren.

Variabiliteit Met Zon En Wind Penetratie Voor Energie

In India zijn variabiliteit, minder voorspelbaar en nog veel meer weg van vraagcentra. Ervaring in andere systemen met hoge zon- en wind penetratie heeft dat dat bij de penetratie van RE significante niveaus en de potentialennetwerken en betrouwbaarheid van uitdagingen zijn. Cruciaal voor het gaan van variabele hernieuwbare energie (VRE) in het energiesysteem is rigoureuze analytische ondersteuning voor problemen om identificatie en bronnen van identificeer flexibiliteit. Het toekomstige succes van India by the extend of the draagbaarheid of the ecosystem and the reliability of the system.

Energie Opwekking Moet In Een Veilige Omgeving Gebeuren

Om het doel te betasten, moeten marktsystemen ongehinderd kunnen werken, moeten energieopwekking en -belasting in het hele netwerk in een veilige omgeving en moeten de stroomvoorspelling en -planning worden ondersteund door echte of bijna realtime monitoring.Met financiering van het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID), het Greening the Grid (GTG) -project namen vijf Indiase functionarissen deel aan een vijfdaagse studiereis van verschillende Amerikaanse nutsbedrijven en systeembeheerders in augustus van dit jaar. Als onderdeel van dit initiatief organiseert het Amerikaanse comité van de World Energy Council (USEA) een studiereis met toezichthouders, beleidsmakers en systeembeheerders.De afgevaardigden, die compromis sluiten met regelgevers, beleidsmakers en systeembeheerders, onderzochten de Amerikaanse aanpak van hernieuwbare energie mogelijk te maken, de coördinatie in operaties te verbeteren en de flexibiliteit van vergroten.