Nintendo Switch Ongekend Populair

De Switch verkocht meer in negen maanden dan de Wii U in zijn hele leven deed, wat heel goed nieuws is voor Nintendo. Het betekent dat de bedrijfsformule van eigenzinnige hardware plus waardevolle IP opnieuw werkt, maar beter nog, er is een hele golf van Switch-bezitters die de Wii U helemaal hebben overgeslagen.

Ze Lieten De Console Stof Verzamelen

En als ze dat niet deden, namen ze waarschijnlijk een spel of twee op en liet de console stof verzamelen tussen de grote lanceringen. Dit biedt Nintendo een unieke kans om enkele van haar betere Wii U-titels te recyclen voor een nieuw publiek met een Switch-zwaaiende hand. Op http://www.console4fun.nl kun je de laatste versie van de Switch vergelijken.

Nintendo Deed Precies Hetzelfde

Het feit dat Nintendo precies hetzelfde deed met Mario Kart 8 en het positioneerde als een Switch-startvenster, was niet goed voor mij. Maar door een minder cynische hoed op te zetten, betekent dit dat mensen een kans krijgen om games te spelen die ze gemist zouden hebben als Nintendo had geprobeerd de Wii U ooit te vergeten (zoals iedereen).

Nog Nooit Gehoord Van Donkey Kong?

ik had nog nooit gehoord van Donkey Kong Country: Tropical Freeze totdat een collega het vertelde, en ik had een Wii U. (Het staat nu in een kast in het huis van een vriend, waar het waarschijnlijk voor altijd zal leven.)

We Zijn Gewend Aan 3D-Werelden

Wat me vooral interesseerde in dit DK-spel, was dat het een 2D-game is en voor een 2D-game prachtig is om te zien. Franchises zoals Zelda, Grand Theft Auto en Mario hebben ons geconditioneerd om uitgestrekte 3D-werelden als de norm te verwachten.

Het Speelt Precies Zoals Het Originele

Tropical Freeze speeltĀ  bijna precies zoals het originele Donkey Kong Country dat bijna 25 jaar geleden op de SNES werd uitgebracht. Buiten enkele geweldige indiegames kon ik je niet de laatste 2D-platformer vertellen die ik van een grote ontwikkelaar heb gespeeld. Little Big Planet 3 komt het dichtst in de buurt wat ik kan bedenken, en dat is echt een heel ander soort spel.